Kínálótálcák

Termékeink

Válasszon kategóriát vagy böngésszen teljes kínálatunkból!

Öregfából készült falióra

Egy falióra mindig központi helyen található otthonaikban. Mivel mindig a figyelem középpontjában van, fontos számunkra, milyen megjelenést kölcsönöz lakásunknak. Óráink mind halk járású, német precizitású óraszerkezetet kapnak, így nem csak dísze, de hasznos kiegészítője lehet otthonának.

Ajándékzsák

Sokszor a kis apróságok teszik hozzá a legtöbbet életünkhöz. Kiegészítőink között megtalálhatóak ajándékzsákocskák, gyertyatartók és festett virágvázák is. 

Festett falitbla idézettel

Minden egyes táblánk kézzel, egyedileg festett. Nincs két hasonló, így minden termékünk egyedi és kivételes. Tábláink minden méretben és elrendezésben megtalálhatóak. Díszítésük a virágmintától kezdve, az idézeteken át az állatfigurás mintákig, minden verzióban megtalálhatóak.

Öregfa képkeret

Öregfából készült, rusztikus képkereteink a vintage stílus kedvelőitől kezdve a modern házak rajongóiig, mindenkinek tetszésére lesz.

Kófam lógó
lámpák

Kollekciónk hamarosan érkező tagjai lámpáink, melyek már a megszokott stílusban és minőségben készülnek. Fő alapanyagaink ezúttal is az öregfa és a kő. Kínálatunkban megtalálhatóak állólámpák, függő és éjjeliszekrény lámpák is.