Egy különleges nap...

A nagy nap mindig különleges dekorációt igényel, amit csak akkor lehet teljesíteni, ha az a pár elképzelései szerint készül. Nagy vágyunk, hogy minél több menyegzőt díszítsék alkotásaink, azokat még varázslatosabbá téve. Nálunk lehetőség van nem csak megrendelni az egyéni dekorációt, de lehetőség van azok bérlésére is. Hiszen sok esetben a dekoráció az esküvő után a padlásra kerülne hosszú időre. Ha a bérlés mellett dönt, akkor nem csak a megmaradó dekorációra nem lesz gondja, de még kedvezményesebben is lesz lehetősége a nagy napot még különlegesebbé tenni.

Fakorongok

Esküvői asztalokra, asztaldíszek alá. Virágvázák, gyertyatartók, menükártyák és asztalszámok alá.

Eskuvo_Reka_es_Daniel_0571.jpg
pulpitus

Saját pulpitus, akár monogrammal díszítve a szertartásra? Igen, természetesen megoldható!

Eskuvo_Reka_es_Daniel_0453.jpg
Díszlámpa

Az esküvői hangulat megteremtésének elengedhetetlen résztvevői a lámpák.

_DSCE6847.JPG
Boldogságkapu

Mondd ki az "Igent!" fából készült boldogság kapu alatt. Nagy hagyománya van a boldogságkapuknak, ami lassan elengedhetetlen díszkelléke egy menyegzőnek.

Eskuvo_Reka_es_Daniel_0384.jpg
Főasztal háttér

A vacsoránál főasztalnál ülő pár egész este a figyelem középpontjában van. Egy egyedi háttér nem csak a fényképeken mutat majd jól!

Eskuvo_Reka_es_Daniel_0712.jpg
gyertyatartó

Hangulatvilágítás megteremtése gyertyatartókkal

_DSCE6905.JPG
Dekoráció bérlés

Bérelje nálunk esküvői dekorációját a saját igényeire szabva! Kattintson a kívánt kategóriára és tekintse meg dekorációinkat. Az árak 3 nap bérlésére vonatkoznak és tájékoztató jellegűek. A kívánt dekoráció csomag összeállítása és a választása elküldése után, minden esetben megkeressük, hogy átbeszéljük a pontos részleteket, egyedi kívánságokat és a szállítással kapcsolatos tudnivalókat. 

Személyre szabott dekoráció

Személyre szabott dekoráció készítése saját elképzelései alapján. Merítsen inspirációt galériánkból és állítsa össze megrendelését!

Bérlésre és szállításra vonatkozó információk