FALIÓRA

Egy darabka múlt...

A falióra mindig központi helyen található otthonaikban. Mivel a figyelem középpontjában van, fontos számunkra, milyen megjelenést kölcsönöz lakásunknak. Óráink mind halk járású német precizitású óraszerkezetet kapnak, így nem csak dísze, de hasznos kiegészítője lehet otthonának.

Óráinkhoz felhasznált alapanyagaink régi épületek emlékét őrzik. A munka megkezdése előtt alaposan megtisztítjuk és fertőtlenítjük a deszkákat, majd jöhet a méretre vágás, összeállítás, alapozás és festés. Óráink minden esetben  rögzítőfüllel vannak ellátva, így rögtön készen állnak, hogy felkerüljenek a falra és mutassák a pontos időt.

Kézzel festett lakáskiegészítőink, lakberendezési tárgyaink minden esetben egyediek, hiszen kézzel készítjük őket és a természetből nyert anyagok is különbözőek. Így előfordul, hogy a képeken látható órák eltérhetnek attól, amit szállítani tudunk.

Vásárlással kapcsolatos részletes információnkért olvassa el Általános Szerződési feltételeinket és Vásárlási és szállítási útmutatónkat. Amennyiben további kérdése van, esetleg egyedi rendelést szeretne, amit nem talál termékeink között, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.