Képkeret

Egy darabka múlt...

Öregfából készült, rusztikus képkereteink a vintage stílus kedvelőitől kezdve a modern házak rajongóiig, mindenkinek tetszésére van. Régi épületek emlékét őrzik azok a fák, amiket képkereteink készítéséhez felhasználunk. A munka megkezdése előtt alaposan megtisztítjuk és fertőtlenítjük a deszkákat, majd jöhet a méretre vágás, alapozás és festés. Kereteink minden esetben üveggel és rögzítőfüllel vannak ellátva, így rögtön készen állnak, hogy akár fektetve, akár vízszintesen felkerüljenek a falra vagy polcra.

Kézzel festett lakáskiegészítőink, lakberendezési tárgyaink minden esetben egyediek, hiszen kézzel készítjük őket és a természetből nyert anyagok is különbözőek. Így előfordul, hogy a képeken látható képkeretek néha eltérhetnek attól, amit szállítani tudunk.

Vásárlással kapcsolatos részletes információnkért olvassa el Általános Szerződési feltételeinket és Vásárlási és szállítási útmutatónkat. Amenniyben további kérdése van, esetleg egyedi rendelést szeretne, amit nem talál termékeink között, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.