Kosaraink és tálcáink

Gyümölcskosár, Kenyérkosár...

Egy kínálótálca vagy kosár mindig helyet talál magának lakásainkban. Kedvenc termékeinkként mutatjuk be őket, melyekre igazán büszkék vagyunk. A gondos munkával, fából készült kosarainkat virágmintával díszítjük. Fogójukat hordóvasból kovácsoltuk, ami még inkább rusztikus hangulatot varázsol. Asztalosmunka, alapozás, motivumfestés, kovácsolás. Összetett munka, mire elkészül egy ilyen kosár vagy tálca, de megéri a fáradtságot, mert látjuk az eredményét és büszkék vagyunk rá.

Kézzel festett lakáskiegészítőink, lakberendezési tárgyaink minden gyediek, hiszen kézzel készítjük őket és a természetből nyert anyagok is különbözőek. Ezért előfordul, hogy a képeken látható kosarak és tálcák néha eltérhetnek attól, amit szállítani tudunk.

Vásárlással kapcsolatos részletes információnkért olvassa el Általános Szerződési feltételeinket és Vásárlási és szállítási útmutatónkat. Amennyiben további kérdése van, esetleg egyedi rendelést szeretne, amit nem talál termékeink között, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.